Laat je relatie weer leven bij Relatietherapie Den Haag

Het is voor iedereen goed om eens naar een relatietherapeut te gaan. Zelfs als je een toprelatie hebt. Een relatie wordt op een gegeven moment namelijk een beetje vanzelfsprekend. Je kent elkaar door en door.  Dat is handig, want je hoeft niet alles meer uit te leggen. Maar het is ook gevaarlijk. Voor je het weet, verlies je elkaar namelijk uit het oog en doe je steeds minder moeite. Tot je op een dag vreemden bent voor elkaar.

Jouw relatie verdient aandacht

Elke relatie verdient aandacht en van tijd tot tijd serieuze reflectie. Onderhoud heet dat. Bijna niemand neemt daar de tijd voor. In mijn ogen is dat een doodzonde. Nadat mijn man vreemd is gegaan konden we elkaar niet meer bereiken. We kregen steeds ruzie, maar we wilden elkaar niet kwijt. Samen met Lisa Rubsteck hebben we na een paar sessies een ritueel bedacht om afscheid te nemen van deze donkere periode en samen weer op weg te gaan. – N. en H. Als je iets meer aandacht aan je relatie besteedt, kun je veel ellende voorkomen. Met wat meer aandacht voor elkaar wordt je relatie dieper, mooier en rijker. Als je elkaar kunt blijven stimuleren en kunt laten groeien, is dat een bron van wederzijds geluk.

Crisis!

Waarschijnlijk ben je op de pagina van Relatietherapie Den Haag terecht gekomen, omdat je relatie in een fikse crisis is beland. Misschien is er wel iets ergs gebeurd. Misschien heeft een van jullie psychische problemen, waar de ander niet mee om kan gaan of zijn jullie van elkaar vervreemd. De ruzies worden steeds talrijker en steeds vermoeiender. In plaats van energie te krijgen van je relatie, kost het je al je kracht. Je vraagt je af hoe lang je nog bij elkaar zult blijven.

Relatietherapie Den Haag: hoop

Wat de reden van je relatiecrisis ook is, dat je de moeite hebt genomen mijn site te bezoeken en dit te lezen, betekent dat je de moed nog niet hebt opgegeven. Je hoeft alleen nog maar de volgende stap te zetten.

Neem contact op

Bel mij even op. Dan maken we een afspraak en ik kan jullie precies vertellen wat ik voor jullie kan betekenen bij Relatietherapie Den Haag.