Tarief en vergoeding

Een afspraak duurt 45 minuten en kost 95 euro. Voor relatietherapie, of andere afspraken met twee personen, duurt 60 minuten en reken ik 140 euro. Voor een afspraak in de avond reken ik 115 euro voor een individuele afspraak en 160 euro voor relatietherapie. In de meeste gevallen hebben we tussen de 5 en 10 behandelingen nodig.

Betaling en afzeggen

Je ontvangt achteraf een factuur voor de sessie, deze factuur krijg je via FAMED. Een afspraak afzeggen kan altijd, maar laat het mij 48 uur van tevoren weten, dan kan ik nog iemand anders inplannen.

Vergoeding, stem het af met je verzekeraar!

Je doet er goed aan even bij je verzekering te informeren over een vergoeding. De verschillen kunnen groot zijn. De ene verzekeraar vergoedt alles, de andere verzekeraar vergoed een maximaal aantal sessies en weer een andere verzekeraar vergoedt helemaal niets. Ook andere instanties kunnen je helpen met de vergoeding. Het UWV bijvoorbeeld, via het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ). Veel werkgevers hebben speciale regelingen en studenten kunnen via studiefondsen of een Persoonsgebonden Budget (PGB) voor vergoeding in aanmerking komen. Omdat ik aangesloten ben bij het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ) en het Nederlands Verbond van Psychologen, psychotherapeuten en Agogen (NVPA), kan je in aanmerking komen voor vergoeding. Neem hiervoor een kijkje op de website van het RBCZ en/of de website van het NVPA.

Daar kan ik bij helpen

Voor veel mensen is de verzekering een wollig pakket met allerhande lijsten waar maar moeilijk uit is op te maken of iets nu vergoedt wordt of niet. Vandaar ook dat ik iedereen adviseer het even te overleggen met de verzekering. Ik wil dat telefoontje overigens graag voor je doen.

Contact

Neem telefonisch contact op via 070-2210068 of vul het contactformulier in voor een eerste kennismaking. Ik leer je graag kennen.