Burnout behandeling in Den Haag

“Burn-out is het eindstadium van een proces en geen ziekte, het ontstaat bij gezonde mensen die meestal goed gefunctioneerd hebben.” – Arbo Advies

Het begint meestal op het werk. De opdrachten en verwachtingen blijven zich opstapelen en de druk neemt toe. Opeens kom je ook thuis nog maar sporadisch aan jezelf toe. Er is een gezin en er zijn ook vrienden die je aandacht verdienen. Je had altijd wel ergens nog wat energie over, maar omdat je op geleende krachten hebt geleefd, is het vaatje nu leeg.

Je bent op

Niet zomaar op, maar op met de hoofdletter ’O’ en de hoofdletter ‘P’. Een weekje ertussenuit helpt echt niet meer, want je bent moe. Moe in je lichaam en moe in je hoofd. Je kunt moeilijk grenzen stellen. Dat is helemaal geen schande, integendeel. Je bent er een waardevolle collega, plezierige partner en een fantastische vriend(in) geworden. Maar voor jezelf, voor jouw eigen kleine wezen, heeft het nu even geen goed gedaan.

Burnout Den Haag helpt je grenzen stellen

Je kunt leren hoe je aan anderen kunt blijven geven zonder dat het al je energie opslokt. Want geven is goed, maar je moet niet vergeten ook te nemen. Ik leer je een ontspannings methode die je helpt weer in balans te komen. Zodat je spanningen weg kunnen vloeien en jij je batterij weer op kunt laden.

Voel je veel spanningen in je lijf?

Heb je last van een verzameling ongrijpbare klachten, zoals vermoeidheid zonder aanleiding, hyperventilatie en geïrriteerd gedrag naar de mensen van wie je het meeste houdt? Wees dan alert en probeer de burn out voor te zijn.

Waardevol

Als je je burnout klachten serieus neemt en er op tijd aandacht aan besteedt, kan deze periode de meest waardevolle in je leven blijken te zijn. Nu kun je leren beter voor jezelf te zorgen en daardoor beter functioneren. Ik kan je daarbij helpen.

Contact

Als je meer wilt weten wat ik voor je kan betekenen als je dreigt ten onder te gaan aan stress of een burn out, bel of mail. Dan maken we snel een vrijblijvende afspraak naar Psychotherapie Den Haag.