Klacht over de behandeling van Psychotherapie Den Haag

Het kan zijn dat je ondanks mijn zorgvuldigheid, een klacht hebt over mijn praktijk of de behandeling. Dit kun je natuurlijk altijd met mij bespreken. Ik sta open voor jouw ervaring en zal, indien mogelijk, zoeken naar manieren om er samen met jou toch een positieve ervaring van te maken. Als dat niet lukt, is er altijd nog de mogelijkheid een klachtprocedure te starten bij het Nederlandse verbond van Psychologen, psychotherapeuten en Agogen (NVPA). Dan wordt je klacht behandeld door een onafhankelijke commissie. Kijk op nvpa.org voor meer informatie. Of stuur je klacht naar het secretariaat van de ABvC: Postbus 96, 4000 AB in Tiel.

Registratienummers

NVPA registratienummer: 101514 AGB code: 94-011597

Wil je wat meer over mij weten?

Heb je nog een vraag, of zit je ergens mee? Aarzel dan niet even contact met mij op te nemen bij Psychotherapie Den Haag.