Creatieve Therapie Den Haag

Creatief met leven

In je leven gebeuren dingen die je op de proef stellen. Het is aan jou hier goed mee om te gaan. Creativiteit helpt je bij het ‘dealen’ met veranderende situaties. Creativiteit kan, om allerlei redenen, geblokkeerd zijn. Door het wegnemen van deze blokkades, kun je weer bij je bron komen en kun je een begin maken met het oplossen van je problemen.

Communiceren moet!

Communicatie is heel belangrijk in ons leven. We drukken ons uit in taal. Woorden en klanken. Geschreven en gesproken. Daar waar woorden niet toereikend zijn om iets wezenlijks uit te drukken, kun je proberen te communiceren door middel van een tekening of bijvoorbeeld een gedicht.

Creatieve Therapie Den Haag – scheppende kracht

Als je je manier creatief uit, spreek je het gezonde deel in jezelf aan. Het stukje van jou dat wil scheppen. Hierdoor hervind je je eigen kracht en ben je bezig met je herstel. Creatieve therapie laat je veel zien van hoe je met allerlei situaties in je leven omgaat. Het brengt onbewuste processen aan het licht, zodat je deze kunt veranderen. Bijvoorbeeld hoe jij oordeelt over jezelf, je normen en waarden, intieme gevoelens, idealen en verlangens. Je ontdekt wat jou energie geeft en waar je passie ligt. Neem contact met mij op door te bellen of mailen en maak een afspraak naar Creatieve Therapie Den Haag.