Coaching bij Coaching Den Haag

Een helpende hand

Als je een band moet plakken, is het normaal dat je een handige buurman om hulp vraagt. Maar als je iets in je leven moet repareren, vinden we het opeens raar als je je daarin laat bijstaan. Dat is ook gek. Of het nu gaat om leren gitaarspelen, het vinden van de juiste school voor je kinderen of het kiezen van een hypotheek: je schakelt mensen in die je daarbij kunnen helpen. Ik kan je helpen bij levensvraagstukken. Hoe je het meeste haalt uit je werk, je relatie en je leven.

Coaching Den Haag verrijkt je leven

Het is soms erg lastig om van een afstand naar je eigen leven te kijken. Je zit er namelijk de hele dag middenin. Even afstand nemen, een spiegel voorgehouden krijgen en een andere blik kan heel verfrissend werken. Grote, maar ook kleine keuzes geven je leven kleur en kunnen soms bepalend zijn in je leven. Iemand die je kan helpen met de maken van de juiste keuze, kan weleens de beste keuze zijn, die je maken kunt.

Momenten voor reflectie

Je hoeft natuurlijk niet de hele tijd gecoacht te worden. Er zijn echter momenten in ieders leven dat alles bij elkaar lijkt te komen. Dat je lijkt vast te lopen en je de regie over je eigen leven dreigt te verliezen. Op dat soort momenten helpt een coach je het overzicht te bewaren. Zodat je snel en adequaat tot en goeie beslissing kunt komen.

Jezelf blijven ontwikkelen

Je bent nooit ‘af’. Je blijft leren, je blijft nieuwe dingen doen en meemaken. Wil je ook met wat meer zorg, liefde en aandacht je eigen leven vormgeven? Neem telefonisch contact op via 070 – 22 10 068 of vul het contactformulier in naar Coaching Den Haag.